Film

Skribent

MovieZine

7 januari 2022 | 14:30

3 streamingtips för helgen: Ben Affleck vs monster vs onda robotar

Dramat "The Tender Bar" är en av veckans stora streamingpremiärer.
Ben Affleck serverar goda råd, Chloe Grace Moretz flyr för sitt liv och Guillermo del Toro väcker monster till liv. Tre intressanta filmer har under veckan släppts på tre olika streamingtjänster:
 
 

Antlers - nu på Disney+

 
Onda skogsandar möter mörka familjetrauman i Guillermo del Toro-producerad, stämningsfull monsterfilm i regi av Scott Cooper ("Black Mass"). Keri Russell spelar en småstadslärare som börjar oroa sig över en tystlåten grabb i klassen. Tillsammans med sin bror (Jesse Plemons), som är polis, upptäcker de skrämmande hemligheter med koppling till en mytomspunnen varelse.
 
 

The Tender Bar - nu på Amazon Prime Video

 
En filmatisering av J.R. Moehringers hyllade memoarer om att växa upp på 1970-talet utan en far, uppfostrad av en ensamstående mamma och av en rad färgstarka karaktärer på den lokala puben. George Clooney sitter i registolen och Ben Affleck har hittat sin plats bakom baren, redo att servera livsvisdomar och tröst. För manus står William Monahan, Oscarsbelönad för "The Departed".
 
 

Mother/Android - nu på Netflix

 
Denna nya sci-fi-rulle med Chloë Grace Moretz verkar hämta inspiration ur både "onda robotar"-genren och postapokalyptiskt överlevnadsdrama i "The Walking Dead"-stuk. Här möter vi gravida Georgia och pojkvännen Sam, som försöker komma undan med livet i behåll när artificiell intelligens löper amok. En varning dock för det låga IMDb-betyget: 4.6 av 10 bådar inte särskilt gott.

Vad streamar du i helgen? Kommentera nedan.
| 7 januari 2022 14:30 |