Skribent

Alexander Dunerfors

16 juli 2012 | 13:01

19 saker vi lärt oss på Comic-Con 2012

Nördarnas nördfest, den jättelika Comic-Con-mässan i San Diego, har kommit till sitt slut.

Spektakulära filmklipp har förhandsvisats, några av de kommande årens mest hajpade filmer har presenterats och stjärnorna har skrivit autografer och gett intervjuer på löpande band. Älskar man sci-fi, superhjältar och fantasy är Comic-Con platsen att vara på. 

Här är helgens största nyheter som du kan ha missat...

Josh Trank, regissören till spektakulära superhjältefilmen "Chronicle", är klar för att ta sig an en reboot på "Fantastic Four".

David Slade hoppar av "Daredevil"-rebooten på grund av en schemakrock med TV-serien "Hannibal", som också får Mads Mikkelsen att missa skurkrollen i "Thor 2".

Blodiga framtidsthrillern "Dredd" premiärvisades för jublande fans, här är de första reaktionerna. Vi som inte var på plats får nöja oss med detta härliga red band-klipp:

"Kung Fu Panda" får ännu en uppföljare. Senast vi hörde Jack Black som den slagfärdiga pandan var 2011, och DreamWorks hoppas på en ny succé. När produktionen startar är inte klart.

"Madagaskar"-filmerna kommer att få en spinoff i regi av Tom McGrath. Det som är klart hittills är att filmen kommer att handla om pingvinerna, som fått flera kortfilmer hittills. Räkna med premiär under 2015.

Skådespelarna ur "Breaking Dawn - Part 2" mötte fansen för att prata om det bitterljuva slutet, och hur de ser på en eventuell framtida reboot.

Den nya trailern till "Skyfall" sägs vara väl värd väntan, rapporterar Cinemablend.

Uppföljarna till superhjältefilmerna "Captain America" och "Thor" har fått varsin undertitel, de heter numera "Captain America: The Winter Soldier" och "Thor: The Dark World".

Som väntat bekräftades också "Ant-Man" och "Guardians of the Galaxy" som två av Marvels kommande filmer.

Robert Downey Jrs nya dräkt i "Iron Man 3" har visats upp, och Ben Kingsley ska nu vara bekräftad som skurken The Mandarin.

"The Lone Ranger" stal uppmärksamhet under Disneys presentation. Trots att Johnny Depp och Armie Hammer inte var närvarande, har de första klippen från Gore Verbinskis äventyr väckt positiva reaktioner.

Arnold Schwarzenegger bekräftade under en panel för "The Expendables 2" att filmen "Twins" kommer få en uppföljare. Vem som ska skriva den är den stora frågan.

Skräckuppföljaren "Silent Hill: Revelation" visade upp detta snaskiga klipp som borde ge spelens fans gåshud:

Jessica Biel ska spela superskurken Viper i James Mangold-regisserade "The Wolverine".

Damon Lindelof har beklagat sig över hur svårt det är att döpa nästa "Star Trek"-film. Kontentan lyder att han vill undvika att helt enkelt sätta en 2:a efter titeln, och är också allergisk mot kolon.

Quentin Tarantino visade 8 minuter ur "Django Unchained" och publiken var mer än nöjd. De var i extas.

Det ryktas om att Peter Jackson vill spela in mer material för att få till en tredje "Hobbit"-film, något som förnekas av Warner Bros.

Filmer som "Man of Steel", "RoboCop" och "Godzilla" har släppt sina första posters.

Man missar sjukt mycket skoj om man inte är på plats i San Diego, tyvärr. Men om man mot förmodan skulle vara på plats får man vara beredd på sinnesjukt långa köer, något som är väldigt omtalat bland besökarna, eller vad sägs om nedanstående t-shirt?

| 16 juli 2012 13:01 |