SPONSRAT

Skribent

MovieZine

23 februari 2018 | 18:00

12 filmer som går direkt till streaming i vår

Nya filmer med Kate Winslet, Al Pacino, Jake Gyllenhaal och Gustaf Skarsgård skippar bioduken och går direkt till video-on-demand. Köp eller hyr dem hos Plejmo.
Överlevnad i bergen, historisk homokamp i New York, dansk humor och en ny Agatha Christie-deckare - en hel del stora titlar och kända namn dyker upp exklusivt på streaming i vår. Läs mer om tolv utvalda titlar som nu finns att streama hos Plejmo!
 
Klicka på respektive titel för att läsa mer om filmen.
 
 
Only the Brave

Den sanna historien om en grupp modiga amerikanska brandmän som skapade rubriker år 2007. Joseph Kosinski (”Oblivion”) regisserar det stjärnspäckade dramat med namn som Josh Brolin, Miles Telles, Jeff Bridges och Jennifer Connelly i rollistan. Finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
The Little Hours

Italien, 1347. Tre uttråkade nunnor (Alison Brie, Aubrey Plaza och Kate Micucci) faller för klostrets stilige nye trädgårdsmästare. Det hela slutar i en orgie av hormoner, rusmedel och hämningslöst festande. Den skruvade komedin finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
Goon: Last of the Enforcers

Fortsättningen på ishockey-komedin ”Goon” med Seann William Scott. Doug är plågad av skador och beslutar sig för att lägga skridskorna på hyllan och fortsätta sitt liv som försäkringsförsäljare. Finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
Brawl in Cell Block 99

Vince Vaughn i en betydligt mer våldsam roll än vad vi är vana att se honom i. Den före detta boxaren Bradley blir av med jobbet och äktenskapet riskerar att krossas. Han har inget annat val än att bli knarkkurir åt en gammal vän. När en deal går snett hamnar han i fängelse… och mitt i ett slagfält. Finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
Stonewall

Regissören Roland Emmerich är vanligtvis känd för storslagna katastroffilmer som "Independence Day" och "2012". I dramat "Stonewall" handlar det om en helt annan slags fight, nämligen om hur förföljda hbt-personer slog tillbaka mot poliskåren under en dramatisk kväll i New York år 1969. Stonewall-upproret blev startskottet på frigörelsemarscher och dagens Pride-firande. Den verklighetsbaserade filmen finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
The House

Komedi med Amy Poehler och Will Ferrell. De spelar föräldrarna som inte har råd att betala för dotterns universitetsstudier. Pengarna måste in, och det snabbt. Paret gör om sin källare till ett illegalt Las Vegas-kasino, men det visar sig vara ett farligt spel. Finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
Crooked House

Från ett skruvat hus till ett annat. Deckardrottningen Agatha Christie är på ropet igen efter biofilmen "Mordet på Orientexpressen". Hennes egna favoritbok har nu blivit film med bland andra Glenn Close, Gillian Anderson och Terence Stamp i rollistan. En ung detektiv kallas in till en herrgård där den mycket förmögne patriarken hittats förgiftad... Alla hans släktingar hatade honom och ingen har ett alibi. Mordmysteriet "Crooked House" finns nu att köpa och hyra digitalt.
 
 
Stronger

Jake Gyllenhaal gör en stark insats i rollen som en man som förlorar benen i Boston Maraton-bombningen. Samtidigt som han ska försöka hitta tillbaka till ett värdigt liv, är det hans tips som hjälper polisen att hitta de skyldiga terroristerna. Ett omskakande drama som inte lämnar någon oberörd, finns nu att köpa digitalt. Hyrpremiär 26 februari.
 
 
Gud talar ut

Danmark i mitten av 1980-talet. Familjens överhuvud Uffe - även kallad Gud - bestämmer sig för att skriva sina memoarer. Hans tre vuxna söner har alla ouppklarade problem att diskutera med sin far, och mitt i allt detta försöker hans svenska fru (Lisa Nilsson) hålla ihop familjen. Finns nu att köpa digitalt. Hyrpremiär 26 februari.
 
 
Hangman

Thriller med Al Pacino, Karl Urban och Brittany Snow. En polis och en profilerare utreder en serie mord där gärningsmannen inspirerats av barnleken ”hänga gubbe”. Finns nu att köpa digitalt, hyrpremiär 5 mars.

Darling

Danskt drama med Gustaf Skarsgård i en av huvudrollerna. Det handlar om en världsberömd balettstjärna som återvänder till Köpenhamn för en ny uppsättning. Men när en olycka inträffar visar det sig att Darlings karriär på scenen är över. Finns nu att köpa digitalt, hyrpremiär 12 mars.
 
 
The Mountain Between Us

Två främlingar som missar sitt flyg bestämmer sig för att chartra ett litet passagerarplan tillsammans. När planet störtar befinner de sig mitt i bergen, utan någon möjlighet att kalla på hjälp. Sakta utvecklas en otippad kärlekshistoria. Dramat med Idris Elba och Kate Winslet finns att köpa digitalt från och med måndag 26 februari. Hyrpremiär 12 mars.
| 23 februari 2018 18:00 |