Serie

Skribent

MovieZine

18 mars 2020 | 17:00

11 premiärer på HBO Nordic i april 2020

Snart april och HBO Nordic laddar upp med massor av nya serier och filmer.
Bland månadens nyheter på HBO Nordic märks dramaserien "I Know This Much Is True" med Mark Ruffalo som tvillingar, "Run" som är en thrillerkomedi med romantisk skruv, och miniserien "Mrs. America" med Cate Blanchett.

Bland serierna som kommer tillbaka med nya säsonger finns "Insecure", "Bosch" och "Killing Eve". Dessutom släpps äntligen originalfilmen "Bad Education" med Hugh Jackman. Läs mer om alla nyheterna nedan.
 

The Scheme - dokumentär, premiär 1 april

 
 
HBO:s sportdokumentär "The Scheme" handlar om skandalen i collegebasketvärlden där agenten Christian Dawkins, tillsammans med den tidigare Adidas-chefen Jim Gatto, dömdes för att ha mutat unga talanger. Dawkins medverkar i dokumentären som regisseras av Emmybelönade Pat Kondelis.
 

Run - premiär 13 april

 
 
HBO:s nya romantiska thrillerkomedi "Run", skriven och producerad av Vicky Jones, följer Ruby Richardson (Merrit Wever), en kvinna vars liv vänds upp och ner när hon får ett sms från sin tonårskärlek, Billy Johnson (Domhnall Gleeson). Han ber henne släppa allt och möta honom i New York för att fullfölja pakten de gjorde för 17 år sedan. Phoebe Waller-Bridge gästspelar och är också exekutiv producent.
 

Mrs. America - premiär 16 april

 
 
Cate Blanchett spelar den antifeministiska aktivisten Phyllis Schlafy, som motsatte sig tidens (1970-tal) kvinnorättsrörelse och moderniseringen av jämställdhetslagstiftningen, vilket satte henne i kollisionskurs med aktivister som Gloria Steinem (Rose Byrne), Betty Friedan (Tracey Ullman), Shirtley Chisholm (Uzo Abuda) och Jill Ruckelshaus (Elizabeth Banks). Sarah Paulson, John Slattery och James Marsden finns också på rollistan. Tre avsnitt av nio blir tillgängliga på premiärdagen.
 

We're Here - premiär 24 april

 
 
I den här nya realityserien reser en känd trio av dragqueens; Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara och Shangela Laquifa Wadley (alla kända från "RuPaul's Drag Race") runt i USA för att hitta vanliga medborgare som vill prova på att vara dragqueens vid en stor show. Trion hjälper de utvalda att gå utanför deras bekvämlighetszon och gå all in för att vara drag för en kväll.
 

Bad Education - HBO-film, premiär 26 april

 
 
"Bad Education" handlar om Frank Tassone (Hugh Jackman) och Pam Gluckin (Allison Janney), som är skolledare i ett populärt skoldistrikt i Long Island. Området är bland de bästa i landet och skickar alltid ett stort antal studenter till de bästa universiteten i landet. Men när ett stort bedrägeri hotar att förstöra allt de har byggt upp känner Frank sig tvungen att upprätthålla ordningen och hålla det hemligt – kosta vad det vill! Filmen är inspirerad av verkliga händelser.
 

I Know This Much Is True - premiär 28 april

 
 
I denna HBO-miniserie ser vi Mark Ruffalo i huvudrollen som de identiska tvillingbröderna Dominick och Thomas Birdsey. Serien skildrar brödernas liv med början i deras nutid under tidigt 1990-tal, när bröderna närmar sig medelåldern och sedan i tillbakablickar genom Dominicks ögon till deras tonårstid och barndom. Totalt blir det sex avsnitt.
 

Serier som återvänder:

 
Large 3987afdda147d9420269f9cbd9a58060 the good fight season 4 photos 11
 
The Good Fight - säsong 4 har premiär 10 april

Insecure - säsong 4 har premiär 13 april

What We Do In The Shadows - säsong 2 har premiär 16 april

Bosch - säsong 6 har premiär 18 april

Killing Eve - säsong 3 har premiär 27 april
| 18 mars 2020 17:00 |