REKORD!

Skribent

Alexander Dunerfors

1 december 2014 | 16:45

Tack alla - nu är vi över 1 miljon besökare på MovieZine!

Historiskt besöksrekord på MovieZine.se i november. Nu är vi större än någonsin.
Aldrig tidigare har ni varit lika många som velat uppdatera er på det senaste i film- och TV-världen som nu. Under november månad klev MovieZine över en magisk milstolpe, med 1 021 000 besök!

Sedan starten 2003 har MovieZine stadigt växt och nått ut till allt fler filmälskare. Den senaste tidens ökning motsvarar ingenting vi varit med om förut: bara sedan förra året har 60 procent fler användare hittat hit.

Ett stort tack till er alla som återvänder till MovieZine vecka efter vecka! Och om du precis har upptäckt oss så hoppas jag att du stannar kvar och upptäcker något du gillar.

Många nya funktioner


Ökningen är mycket tack vare den helt nya versionen av MovieZine som lanserades i somras. Omdesignen och flera nytillkomna funktioner och finesser som fått ett bra mottagande av fanskaran och nya användare. Nu är det till exempel öppet för alla att skapa egna listor, du kan få personliga filmtips, och lättare hitta filmen eller serien du vill se tack vare tusentals video-on-demand-länkar.

En vassare mobilsajt har också bidragit starkt till att MovieZine ökar. Det blir bara enklare att besöka sajten var man än är, och idag väljer 2 av 3 att läsa MovieZine via smartphone eller padda.

Vår redaktion och frilansare jobbar dessutom ännu hårdare för att skapa relevant och underhållande innehåll för dig som älskar serier och film.

Störst på film sedan 2003


På MovieZine har vi alltid satsat på en filmbevakning med läsaren i fokus. Här hittar du inga tunga analyser eller krångligt filmvetarspråk. För oss handlar helt enkelt om att tipsa om bra underhållning och var du kan se det, det gör vi sedan 2003 med passion och stor filmkärlek. Vi recenserar troligen mest film av alla svenska medier, och har på senare år breddat vår bevakning till att också omfatta TV-serier. Där var vi helt rätt i tiden just när serieutbudet började bli som mest intressant.

Ett spännande år väntar


Vi är fortfarande i betastadiet vilket innebär att den nya sajten förbättras ständigt med hjälp av våra besökare. Vi fortsätter att utvecklar MovieZine vidare och planerar för spännande saker som kommer under 2015! 
| 1 december 2014 16:45 |