Världsrymden anfaller (1978)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Utomjordingar kommer och tar över, men inte i den våldsamma formen vi är vana vid. Utan istället smygande och krypande, när vi sover. Nyinspelning av kultklassikern från 1956.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Nja, sådär. Jag tycker att konspirationskänslan filmen skapar är riktigt bra tillsammans Donald Sutherland som gör en bra roll. Härliga effekter också, men tycker filmen är alldeles för oklar om hur alla aliens fungerar och fortplantar sig. Början kändes väldigt snabb och tycker det saknades en bra build up. En ganska konstig cameo från Robert Duvall också. 2/5
Ljusbus
Snäppet bättre än orginalfilmen, främst på grund av Donald Sutherland, den mörkare tonen, den större skräckänslan och avsaknaden av 50-talsglamouren. Spännande och engagerande. Manuset är ju rätt bra, sjävla historien är ju rätt kul också, trots många hål. Speciellt kändes det ju lite oklart kring förvandlingarna, men också hela grejen med att odla nya kroppar. Sen tyckte jag också det blir lite konstig; de förstår ju att de inte kan vara vakna hur länge som helt, trots det uppmärksammas detta aldrig av dessa människor. De verkar ju tro att sålänge de kan fly är allt okej, inte en enda gång söker de en lösning på problemet under den korta tiden de har kvar.

Tycker ändå den funkar bra om man inte tänker för mycket på hålen, så betyget blir 3,5/5.

Veckans populära filmer

Visa fler