Undertow (2004)

3.0
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
John och hans två söner bor på sin lilla förfallna gård, långt bort från civilisationen.
Vardagslivet på gården är allt annat är spännande, så när farbror Deel en dag oväntat dyker upp blir han glatt mottagen.

Men Deel är inte där på någon hövlighetsvisit. Han är just frisläppt från fängelset, där han har haft all tid i världen att överbevisa sig själv om att John har en förmögenhet gömd någonstans på gården. Pengar som Deel är i desperat behov av.

Situationen spårar ur totalt och i en blodig uppgörelse ser de båda skräckslagna pojkarna sin far dö. De fl yr för sina liv med sin farbror hack i häl. Den här familjemedlemmen måste de till varje pris hålla på avstånd.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.0 av 12 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Gustaf
David Gordon Green var för några år sedan en av de bästa indieregissörerna som verkade i USA. Innan han började göra komedier (inget illa i sig kanske, men likväl) så skrev och regisserade han filmer av sällan skådad dignitet. Hans Snow Angels är en av 2007 års bästa filmer och Undertow en av de allra bästa från 2004. Det ligger en latent stämning i denna film som är av en annan värld. Det är rått, skitigt, söderskt och alldeles underbart. En hårsmån från toppbetyg.

Veckans populära filmer

Visa fler