The Disappearance of Eleanor Rigby: Him (2013)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Berättat från mannens perspektiv, historien om ett par som försöker hitta det liv och den kärlek de en gång hade samtidigt som de måste plåstra om de sår som skapats från det förflutna.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.1 av 7 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Marcus
Har den här filmen blivit uppdelad i flera olika filmer eller vad är grejen? Varför ska det hållas på och krångla, då orkar jag inte se.
Kevin E Svar på Marcus för
Ja. Den var ju i början tänkt mer som ett "innovativt experiment" (nja kanske inte riktigt, men just det två-delade perspektivet), så den var i två delar från början. Ena filmen ("Him") skulle fokusera på mannens sida (McAvoy), medans den andra skulle fokusera på kvinnans sida ("Her") i deras förhållande (?). Men det gillade ju inte Harvey Weinstein som distribuerar filmerna, han ville att det bara skulle bli en hoptryckt film med båda sidorna i samma i en nedkortad version (2 timmar ist för 3~).

Såhär sa Jessica Chastain om det (som också producerar):  “We never intended for the film to be seen like that... To me, the most important thing was that Him and Her would not disappear.”

Jag har medvetet väntat till "Him"/"Her"-versionerna då det är så dom "ska" ses, då jag inte vill missa massa. Vill se den som det var tänkt.  Så man kan se "Him"/"Her" ELLER "Them", eller alla tre om man nu känner för de. Om man kanske såg "Them" först. 

Got it?
Marcus Svar på Marcus för
Ja, jag misstänkte att det var något sådant. Jag tycker att det blir lite krångligt och jobbigt att se massa olika versioner, samtidigt vill man ju se filmerna som det var tänkt från början. Ja ja, jag får se..

Relaterade filmer