Stay Cool (2009)

1.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Författaren Henry återvänder till sin hemstad för att arbeta som lärare. Han måste konfrontera sina känslor för sin gamla kärlek Scarlet, samt bemöta studenten Shastas spirande kärlek till honom.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
magiul
Jag var tvungen att läsa på lite om den högst usla skådespelaren som innehar huvudrollen och han är visst tvillingbror med regissören (Ted Smith är en pseudonym för Michael Polish) och medverkar i alla brorsans filmer typ. Ett uselt brödrapar som liksom en kackerlacka alltid överlever hur dåligt deras filmer än går ekonomiskt.
magiul
Haha, ja visst var det så. Han spelar bara sig själv. Det blir helt bisarrt att titta på hans underspel när alla andra tror de är med i en musikal typ.

Angående filmen så är det något så skumt som en film om medelålderskris i high school-miljö. ALLA spelar över något av det grövsta för att verka passa in i en tonårsfilm, problemet är att alla är över 35 år men lever fortfarande i sina stereotypa miljöer. Bögen, knarkarn, cheerleedern, stereoidbiffen osv. Det är egentligen bara huvudpersonen (som är så okänd och en så malplacerad skådis att han på det svenska omslaget inte ens får vara med i varken bild eller med namn) och Winona Ryder som känns som normala människor. Och egentligen finns det en någorlunda intressant story gömd någonstans därinne i snårdjungeln (en söt kärlekhistoria om glömd ungdomskärlek), men den är så osynlig och får så lite fokus att hela filmen blir en stor misch-masch av lösa trådar som inte utvecklas åt något håll.

I början var det så uselt så jag faktiskt kunde tänka mig att stänga av, men har jag väl börjat ser jag alltid klart en film. Och det tog sig faktiskt lite i slutet så jag ville ändå veta hur filmen slutade. Dock kan filmen inte få annat än betyget dålig, så 1/5 blir det.
Visa fler (1)

Veckans populära filmer

Visa fler