Shocker 1989

Komedi Skräck Thriller
USA
109 MIN
Engelska
Shocker poster

Synopsis

Horace Pinker är en mordlysten tv-reparatör som dödar folk till höger och vänster i en småstad. Till slut hittar han hem till inspektör Parker - som utreder hans fall - och mördar brutalt hans fru, son och dotter.

Parkers överlevande son Jonathan har en underlig koppling till Pinker genom sina drömmar och han leder sin far till Pinkers tillhåll där en grupp poliser slår till. Pinker flyr i en fruktansvärd skottlossning som kostar fyra poliser livet för att sedan rikta in sig på Jonathans flickvän Alison. En ny dröm leder Jonathan och hans far till ett hus där de tar Pinker på bar gärning under en kidnappning. Efter ett slagsmål med Jonathan grips Pinker och döms till döden i elektriska stolen.

Efter avrättningen tar Pinker - som tycks ha givit sin själ till djävulen i utbyte mot förmågan att ta sig tillbaka till livet som en energikälla - över folks kroppar och fortsätter att begå mord tills det att Jonathan kommer på en plan för att föra tillbaka Pinker till det verkliga livet och släcka hans energikälla.
Ditt betyg
2.4 av 8 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
Logga in så gissar vi ditt betyg

Info

Originaltitel
Shocker
Språk
Engelska
Land
USA
Ålder
15 år
Längd
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner
Det finns inga användarrecensioner ännu. Bli först med att recensera Shocker
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu