Prinsen av Egypten (1998)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Denna extraordinära berättelse om två bröder, en född med kungligt blod, en adopterad med hemligt förflutet. De växer upp och blir bästa kompisar. Deras vänskap sätt på ett mycket stort prov en dag när en utav dem ska efterträda deras fader och bli härskaren för världens största rike! Deras sista konfrontation kommer att förändra deras liv och kanske hela världen!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
17676-0
Glömde att nämna hur otroligt bra Ralph Fiennes är som Ramses, om det fanns en oscars kategori för bästa röstskådis så borde han ha vunnit den.
17676-0
Väldigt underskattad film som jag tycker förtjänar betydligt mer uppmärksamhet. Animation är vacker, musiken av Zimmer är fantastisk(Tycker faktiskt att musiken i den här filmen är den bästa han har gjort) fantastiska röstskådespelare, episk skala men framförallt så är det en handling som engagerar och berör. De gör och så att bra jobb med att berätta en handling som vi har hört tusen gånger på ett sätt som känns fräscht genom att b.la fokusera på broderskapet mellan Ramses och Moses.
ludvig
Fantastisk film som berör. Filmmusiken komponerad av Hans Zimmer, sånginsatserna, skådespelet och animationen passar perfekt till handlingen som skapar detta mästerverk. Efter att som barn ha sett denna film så många gånger och nu som 18-åring ser den igen så måste man konstatera att denna film håller sig i längden och skapar samma filmmagi som den gjorde för så många år sen. 5/5
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler