Network (1976)

3.5
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Tittarsiffrorna sjunker för nyhetsuppläsaren Howard Beale och ledningen tänker sparka honom. Den förtvivlade Beale meddelar i direktsändning att han tänker ta livet av sig. Den ambitiösa journalisten Diana får idén till en ny show. Beales missnöjesprogram blir en jättesuccé. Men när han börjar attackera makten blir han farlig för bolaget.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Häll
Ett lysande och rätt skruvat drama om televisionens baksida. Hur människor i högsta toppen utnyttjar och använder människor utan någon som helst tanke på deras hälsa. Hur allt i slutändan handlar om tittarsiffror och inkomst. Magi av mästaren Lumet! 5/5!
18949-0
Ett riktigt mästerverk måste jag säga, Grym regi, Grymt skådespeleri av dom allra flesta i filmen speciellt Faye Dunaway, (som aldrig slutar överraska med sina skådespeleriinsatser)  William Holden och Peter Finch!
Ruben
Bra manus och extremt välspelad. De sista 5-10 minuterna är riktigt bra, men tyvärr så tycker jag att ungefär allt annat är förbannat tråkigt, så tråkigt att jag inte kan sätta något annat än en stark tvåa. Verkligen besviken.
Visa fler (15)

Veckans populära filmer

Visa fler