Nasses stora film (2003)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Vännerna samlas runt Nasses dagbok för att försöka kartlägga vart han tagit vägen. Det är nu de upptäcker att -detta lilla djur - faktiskt varit en hjälte vid många tillfällen. Det blir en äventyrlig färd för att hitta honom, med en dramatiskt final - Nasse visar återigen vilket stort inflytande han har på sina vänner
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: NASSES STORA FILM

En varm och rolig film
"Nasses stora film" är en varm och rolig film. Personligen så är jag inte så förtjust i tecknade filmer men den här slår de flesta av de få jag sett.

Nalle Puh och hans vänner är tillbaka igen och den här gången är det Nasse som står i centrum. Han håller på att göra en klippbok med bilder och berättelser om alla sina vänner. En dag kommer Nalle Puh och det vanliga gänget förbi hans hus och är på väg för att samla honung. Nasse vill mer än gärna hjälpa till men alla andra tycker att han är lite för liten för jobbet. Nasse blir sårad och ger sig iväg hemifrån.

Insamlingen av honung går inte som de tänkt sig och de blir tvungna att söka skydd inne hos Nasse, men han är inte hemma. De hittar klippboken som han jobbat med och förstår då hur mycket Nasse tycker om allihop. De ångrar att de inte lät Nasse följa med när de skulle samla honung men det är försent nu eftersom han redan försvunnit. Nu måste gänget ge sig iväg för att leta rätt på Nasse, men världen är stor och Nasse är väldigt liten så det blir ingen lätt uppgift.

"Nasses stora film" är en varm och rolig film. Personligen så är jag inte så förtjust i tecknade filmer men den här slår de flesta av de få jag sett. Vissa scener i filmen är faktiskt riktigt spännande och vissa riktigt sorgliga. Om man gillar Nalle Puh så ska man definitivt se den här. Även om den heter "Nasses stora film" så handlar den lika mycket om Nalle Puh, Tigger, Ior och alla de andra vännerna.

Filmen är också mycket snyggt gjord och det är mycket viktigt i en tecknad film. Det är också många tillfällen i filmen då man får sig ett gott skratt. Som sagt, för alla Nalle Puh älskare är det här ett måste.

Mikael Glas Skribent
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!

Veckans populära filmer

Visa fler