Midnight Run (1988)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Jack Walsh är en f.d. polis som numera är prisjägare. Mot en belöning på 100.000 dollar får han i uppdrag att hitta Jonathan Mardukas, en efterlyst förskingrare och föra honom till domstol för att vittna mot sin förre maffiaboss. Men det visar sig bli aningen svårt att få med Mardukas hem. Jack har nämligen maffian, FBI och en av sina kollegor efter sig!
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Lebowski
Såg om denna för första gången på säkert 15 år, detta var en favorit tidigt 90-tal som ofta rullade i VHS-spelaren. Och vad den håller, den är snarare bättre än vad jag minns den. Dramat i denna filmen slukar mig direkt och håller mig på spänn till sista bildruta. Härlig kemi mellan DeNiro och Grodin, en massa lyckade scener. Den korta scenen hos DeNiros familj säger väldigt mycket, ingen överflödig dialog här. Det enda jag kan klaga på är actionbitarna som förtar en del av den allvarliga delen i storyn, man hade kunna klippt eller skippa vissa av de bitarna. Fyra av fem handfängsel till en magnifik film!
Stoffe B
Hade hört så mycket gott om denna, så blev faktiskt besviken på vad jag såg! Kanske hade jag gillat den mer om jag såg den för 15-20 år sedan!

Robert De Niro är bra som vanligt, likaså Dennis Farina och Charles Grodin. Men ändå tycker jag något fattas!

Blir bara 2 pinnar av 5! 2 starka pinnar ska tilläggas!
Daniel Wengelin
5/5, enough said. Den var helt klart ett mästerverk. Betyget höjdes bara för varenda liten sekund. Allt var perfekt, manuset, upplägget, musiken (älskade verkligen soundtracken), toppklass skådespeleri och alla karaktärer var väl uppbyggda och hade sin egna personlighet. MÄSTERVERK, älskar denna, verkligen!!!
Visa fler (10)

Veckans populära filmer

Visa fler