Kulregn över Broadway (1994)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
David Shayne, en ung kämpande dramatiker, får löfte om att regissera sitt senaste alster på en stor Broadwayscen. Villkoret är att en sällsynt talanglös ung dam, Olive Neal, får rollen som psykiatern i pjäsen.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Ruben
Underbar film, det här gillade jag verkligen.
David Brent
teatraliska, ska det stå.
David Brent
Såg om den på blu-ray nyligen och den var precis lika vass som jag mindes den. Lätt en av Allens absolut starkaste kort de senaste 20 åren!

Hans manus är underbart och den första halvtimman är hysteriskt underhållande. Sin vana trogen så får han också ut det absolut bästa ur sin ensemble. Vet inte hur många skådisar genom åren som vunnit Oscars i Allens filmer, men det är säkert tvåsiffrigt iaf. Här var det Dianne Wiest som vann sin andra och hon är så löjligt briljant att det är skrattretande. Hennes tatraliska karaktär gör hon så perfekt som det bara går att göra den. Jim Broadbent, Chazz Palminteri och Jennifer Tilly står också¨för klockrena insatser och när t.o.m. en träbock som John Cusack överpresterar så vet man att Allen är en regissör utöver det vanliga om man inte redan visste det innan...

Klockren fyra även efter denna underhållande omtitt.
Visa fler (3)

Veckans populära filmer

Visa fler