Kill The Irishman (2012)

2.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Den sanna historien om Danny Greene, den orädde, stolte och ondskefulle Irlandsättade amerikanske gangster som gav sig på den italienska maffian i 1970-talets Cleveland. Helvetet bröt loss när denna kaxiga, legendariska och svåråtkomliga bov startade ett områdeskrig där ett oräkneligt antal maffiamedlemmar slogs ned. Det ledde till slut till kollapsen av maffian, inte bara i Cleveland utan flera andra städer över hela USA. Inspirerad av boken ”To Kill the Irishman: The War That Crippled the Mafia”.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
von Noir
Robert Davi har även fått en roll i "The Iceman".
3916-0
Gav den en tvåa, alltså godkänt, men både jag och filmkompisen tyckte att den var ganska oengagerande och ointressant. Vet inte riktigt var det gick fel, för det saknas inte bra skådisar. 70-talsmiljön är snygg. Tycker att regissören borde klämt ur lite mer ur storyn, nu vet jag inte riktigt vad han ville åstadkomma.
P U T T E
Ja jag godkänner väl den, men den saknar den äkta fingertoppskänslan, ja den som tex Scorsese besitter. Helt klart en intressant historia, men den trycks ihop alldeles för hastigt och ibland blir det bara osammanhängande och man tappar intresset för karaktärerna.

Kul att se massa skådisar i mindre roller från bl.a "The Sopranos", "Goodfellas" & "Brotherhood". Länge sedan man såg Robert Davi också.

Men ändå, detta är INTE "Goodfellas". Långt ifrån. 

Två kapsyler av fem!
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler