Hook (1991)

2.8
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Hook har Robin Williams i huvudrollen som en vuxen Peter Pan och Dustin Hoffmann som den ökände Captain Hook. Bland andra roller märks Julia Roberts som Tinkerbell, Bob Hoskins som piraten Smee och Maggie Smith som Wendy Darling, som måste övertyga den medelålders advokaten Peter Banning att han en gång i tiden faktiskt var den legendariske Peter Pan. Och så börjar äventyret om när Peter återigen måste bege sig till Neverland för att rädda sina två barn undan Captain Hooks händer. På vägen får han lära sig mycket om fantasi, vänskap och magi.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Filmrullen
Robin Williams var med i en rad barnfilmer under 90-talet och om man bortser "Välkommen Mrs Doubtfire", för den är ju mer vuxen- än barnfilm, och "Aladdin" så var det här den bästa av dem. Charmig, färgglad, humoristisk, lite kliché, lite för lång, men det räcker för att den säkert har en plats i många barns hjärtan. Vad jag mest gillade med den här filmen vrå Dustin Hoffman, vars Kapten Krok var så klockren att man lätt kan få sympati för filmens huvudskurk. Är nog säkert en VHS-klassiker för många. Gillade den rätt så skarpt. "Höok" får en klar trea.
8935
En otroligt bra film.
4N0R3A5
Stort Nostalgivärde! Har inte sett denna sen vhs-tiden och passade på att spana in alla cameos som fyller filmen. För er som inte visste så är det:

- Gwyneth Paltrow i tidig roll spelar den yngre Wendy
- George Lucas & Carrie Fisher spelar det kyssande paret på bron som blir upplyfta mha älvdammet. 
- Glenn Close spelar piraten som förlorade vadslagningen mot Kapten Krok
- Phil Collins är polisen som för anteckningar om fallet
Visa fler (6)

Veckans populära filmer

Visa fler