Hard Eight (1997)

3.1
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Sydney är professionell spelare som hyser medlidande för mindre lyckligt lottade spelare. Så när han träffar John, en främling som just har gjort slut på alla sina besparingar i Las Vegas, bestämmer han sig för att lära nybörjaren spelets alla hemligheter. Det går bra för dem i Reno - tills John träffar den prostituerade Clementine och Jimmy, en slipad casinoinsider.

Nu hotar en klantig utpressningsplan att vända allas tillvaro upp och ner i detta gripande drama fyllt av förödande hemligheter, grymt svek och dödliga avsikter.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Nja, en av PTA sämre filmer. Sträcker sig inte längre än en 2/5.
Rrobin
Med tanke på hans senare verk så tycker jag inte att denna är någonting att ha. 2/5
David Brent
Såg om den för första gången på säkert 15 år och trean kvarstår i betygsväg, om än en halvstark sådan. Långt ifrån ett mästerverk, men filmen har riktigt bra stunder och det går att skönja att PTA var något på spåret med denna debut. Men den är inte i närheten av filmerna som komma skulle från denne suveräne regissör. Skådisarna är dock riktigt bra som vanligt i hans filmer och främst Philip Baker Hall och John C. Reilly. Lite intressant kuriosa när Sam Jackson räknar upp gamla maffialegender och nämner namnet Jimmy Gator, samma namn på karaktären som PBH spelar i "Magnolia", även om det är en annan Jimmy Gator. Skön liten biroll från Phil Hoffman också.
Visa fler (8)

Veckans populära filmer

Visa fler