Guilty (2006)

2.9
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Med 21 månader är detta det längsta rättsfallet i amerikansk historia! Flera års spaningsarbete ledde till 76 åtal mot 20 medlemmar i en beryktad maffiafamilj. Regeringen förberedde sig för krig - tills en av de åtalade bestämde sig för att göra det otänkbara: försvara sig själv! Jackie DiNorscio ansåg själv att han hade gott om erfarenhet när det gällde juridiska frågor - han hade ju skakat galler större delen av sitt liv. Och när han blev erbjuden strafflindring för att avslöja sin familj valde han istället att gå till motangrepp.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
P U T T E
Jo men det faktiskt ganska kul att se att Diesel faktiskt kan, det finns däri honom med rätt regissör :) Hans insats i Boiler Room är också faktiskt riktigt bra. Sedan är det väl inga direkt mästartakter i Pitch Black, men Diesel passar verkligen i den rollen, ungefär som Arnold passar i Terminator.

Han har gjort en del menlöst dravel, men jag gillar honom trots det, han är inte så genomusel som många menar på. Finns många unga mycket sämre agerande "action-hjältar".
Lebowski
Överraskande bra Dieselfilm, fast man borde kanske i rättfärdhetens namn kalla det för en Lumetfilm!

Veckans populära filmer

Visa fler