Electric Boogaloo (2014)

3.7
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En unik berättelse om två lika unika män som - på gott och ont - förändrade film för evigt. Menahem Golan and Yoram Globus var de två filmtokiga kusinerna från Israel som åkte till USA och startade bolaget Cannon Films, som på löpande band producerade B-filmer, men även gav actionstjärnor en skjuts i karriären.
Visa hela synopsis

ALTERNATIV SAKNAS

ALTERNATIV SAKNAS

Betyg
3.7 av 3 användare
Ingen du följer har betygsatt
Logga in så gissar vi ditt betyg
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
PerH
Cannon gjorde kanske inte de bästa filmerna, men ville man bara bli underhållen eller ville se något oseriöst så var en Cannonfilm svaret. Inget annat bolag har lyckas bli så stora med billiga b-filmer som dom, med stjärnor som Chuck Norris, Michael Dudikoff, Charles Bronson och Jean Claude van Damme så satte de ribban för hur billiga action och skräckfilmer skulle göras. 


Dokumentären ger en fantastisk inblick i ett bolag som producerade så mycket skit under 80-talet, varav 80% var just bara rena skitfilmer men där resterande 20% var guldkorn som "Runaway Train", "Cyborg", "The Delta Force" och "American Ninja". Är man filmälskare så ska man se dokumentären och vill man starta ett filmbolag ska man också se den, för att undvika göra samma misstag som Cannon gjorde och som blev deras fall. 8/10

Veckans populära filmer

Visa fler