Daddy's Home (2015)

Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
En killes före detta fru gifter sig med hans totala motsats - en betydligt stelare och mer hämmad man. Killen nästlar sig in i exfruns liv och vänder upp och ner på tillvaron för alla inblandade. Komedi med Mark Wahlberg och Will Ferrell.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info

RECENSION: DADDY'S HOME

Will Ferrells sämsta film
"Daddy's Home" är en skitfilm i ordets alla bemärkelser, med dåliga rollprestationer, horribelt manus, och absolut noll originalitet. Will Ferrell har härmed blivit vår nya Adam Sandler. God skrattfri jul, allesammans.
Jag lämnar salongen med en rätt barnslig känsla. Jag vill nämligen att hela världen ska se hur usel jag tycker att ”Daddy’s Home” är, så jag skakar på huvudet, knyter nävarna, spottar och fräser. Ja, det kanske inte är helt subtilt eller moget. Men ”Daddy’s Home” förtjänar inte bättre. Det här är nämligen en usel jävla skitfilm, med usla jävla skit-skämt och usla jävla skitprestationer laget runt.

Usla jävla Will Ferrell spelar Brad, en helyllefarsa med ett litet problem; han kan inte bli farsa efter en röntgenolycka. Så han har istället fått bli styvfar åt två små usla jävla barn som hans fru Sarah, spelad av Linda Cardellini, har med sin coola ex-make Dusty, spelad av usla jävla Mark Wahlberg.

Dusty bestämmer sig hipp som happ för att komma hem och försöka ta tillbaka sin familj, och Brad gör sitt absolut mesigaste för att sätta emot. Det är premissen. Det låter ju inte så dumt, kan man tycka? Men det är det. Det här är den värsta sortens utspottad dussinkomedi. Den sorten som i princip är 100 % helt skrattfri. Känner du för att absolut inte skratta under en och en halv timme? Gå och se ”Daddy’s Home”!

Will Ferrell är typecastad som sig själv, och känns bara irriterande. Mark Wahlberg har väl aldrig i sitt liv kunnat skådespela. Barnskådespelarna är Satans apostlar nedsända till jorden. Jag överdriver bara lite.

Det finns absolut ingenting att gilla med filmen, förutom möjligtvis att den slutar med en töntig ”dance-off” som nästan fick mig att dra på mungiporna. Ja, det där var nog en spoiler. Jag bryr mig inte, och det bör inte du heller göra.

Mitt i allt flyttar en hantverkare in i Brads och hans frus hus, men jag vet inte varför. Det ska nog vara roligt. Han är ju svart, ju! Titta! Vad svart han är! Här och där läggs fullständigt horribla CGI-effekter in av någon anledning, och det ska nog också förhöja det roliga. Det gör det inte. Det stör mig bara. Har du sett trailern har du dessutom sett när det sker.

Jag tänkte göra en liten lista på saker jag hellre gör än att se om ”Daddy’s Home”. 

1.Sticka vässade blyertspennor i ögonen. 
2. Kasta mig naken över ett golv gjort av sandpapper. 
3. Se ”Get Hard” 42 gånger på raken dubbad på tyska. 

Så dåligt är det.  För allt i världen; slösa inte bort din dyrbara tid på ”Daddy’s Home”. Se om "Step Brothers" istället, eller gör något av de tre ovanstående alternativen om du är lite äventyrligt lagd. Du kommer garanterat ha roligare.
Senaste kommentarer
Voldo
Ingen dålig film tycker jag. Några scener var riktigt roliga, mycket tack vare geniet Ferrell.
vinterblod
Vad har ni för anställda skribenter egentligen? Vilken dålig recension. Man behöver inte gilla filmen men snälla, sköt det proffesionellt.. Jag skäms Carl och Moviezine..
DonnieD
Första timmen är ofantligt urusel.. Skrattade inte en enda gång, bakfyllan till trots. Var väl liiite bättre mot slutet men det räddar inte denna soppan. Alltid tyckt bra om Ferrell, här är han dock väldigt långt ifrån sitt forna jag. Wahlberg har jag aldrig haft mycket för och här ger han mig återigen goda bevis. Riktigt dåligt, synd att Ferrell tar sig an sådana här pissmanus. 1/5
Visa fler (8)

Veckans populära filmer

Visa fler