Broarna i Madison County (1995)

3.2
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fotografen Robert Kincaid dyker upp i den uttråkade hemmafrun Fransesca Johnsons liv och deras liv blir totalt uppochner, vilket absolut inte var det bästa just för tillfället. Men kärleken är ju som alla vet okontrollerbar. Kampen för att inte förstöra för nära och kära börjar, men det är svårt att hålla emot känslorna.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
ozjeppe
Fruktade sliskighet av denna omtalade romans-rulle...  men fick en av De Stora Kärlekshistorierna upprullade för mig! Berättad med utsökt, vältalig detaljkänsla som gör att dess längd inte känns av och känns genuint trovärdig. Och med ett sanslöst sorgligt slut som ingen kan gå oberörd från (och för tanken till "Återstoden av dagen"). En styrka, dessutom, är att den vågar ifrågasätta kärnfamiljskonventionen. Och så rollprestationerna, då: på fullständig topp - Eastwood får en att verkligen tappa hakan! Klara 4/5 ska den ha.
6565-0
This isn't a Clint Eastwood movie!
3916-0
Såg den i USA och grät i flera timmar efteråt. (Kan bero på att min pojkvän befann sig på andra sidan Atlanten...) Såg om den hemma efter ett par år och den var lika bra! Man kan inte tro att Clintan kan vara så fantastisk i en kärleksfilm.
Visa fler (4)

Veckans populära filmer

Visa fler