A Lonely Place to Die (2011)

2.4
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Fem bergsklättrare är på vandring och klättring i de skotska högländerna när de upptäcker en ung serbisk flicka begravd i en liten kammare i vildmarken. De blir jagade i en skrämmande katt-och-råtta-lek av kidnapparna medans de försöker att få flickan i säkerhet.
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Kevin E
Jag gillade faktiskt denna. Redan efter 10 minuter dras man in i historian och det blir nästan någon olidlig spänning. Ibland fick man nästan gapa efter andan och det var många överraskning med. Den var rätt välgjord med, men man märker av att regin kanske inte är helt 100 % också. Även om den var väldigt spännande och filmen känns som att den är över innan man ens hinner att blinka nåde den inte några högre höjder egentligen. 

Jag tycker fortfarande att det är en sevärd film och aningen underskattad. Läs dock INGET innan ni ser den vilket var en stor anledning att jag uppskattade den. Hade inte ens läst synopsisen. En trea är den helt klart värd!
David Brent
Tvåa får den av mig.
P U T T E
Haha ja, nej men jag vet hur det känns. Hoppades faktiskt lite på den här och den börjar som sagt hyggligt men spårar snabbt ur. Den blir löjlig, ologisk och så är det så pass många av skådisarna som absolut inte håller måttet, usch.

Filmen ligger verkligen i en genre som jag älskar, men den här funkade icke.
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler