Intervju

Skribent

MovieZine

22 december 2017 | 10:15

MovieZine träffar stjärnorna i ”Jumanji: Welcome to the Jungle”

Vår reporter åkte till Hawaii för att snacka om julens äventyrsfilm med Dwayne Johnson, Kevin Hart och Jack Black.
Idag går nya ”Jumanji” upp på bio, och den här gången ska vi bege oss in i djungeln. MovieZines Erik Augustin Palm träffade tre av filmens fyra huvudskådisar för att höra om vilka likheter eller skillnader man kan vänta sig jämfört med ”Jumanji” från 1995.

Dwayne Johnson förklarar:

- Orden ”remake” eller ”uppföljare” kommer med vissa förväntningar, det kan lätt misstolkas av folk. Speciellt med en film som blivit så älskad, och efter Robin Williams död. Det fanns utmaningar. Vår story är snarare en fortsättning på samma berättelse 22 år senare. Spelet har utvecklats. Det finns påskägg som hedrar Robin Williams karaktär Alan Parrish. Det var filmen vi ville göra, med inslag av ”Breakfast Club” och ”Avatar”.

Brädspelet Jumanji har, i den nya versionen, förvandlats till en magisk spelkonsol som suger in fyra high school-ungdomar. De förvandlas till sina spel-avatarer och måste klara sig igenom flera farliga djungelbanor för att överhuvudtaget kunna komma hem igen.

Föredrar skådisarna själva tv-spel eller brädspel? Kevin Hart svarar:

- Under familjehögtider märks ens ålder när man föreslår ett brädspel… ”Kom igen, pappa, stick härifrån!” Men det rätta spelet kan leda till härliga familjestunder.
 
Se hela intervjun nedan:
 
 
"Jumanji: Welcome to the Jungle" går nu på bio. Läs vår recension här...
| 22 december 2017 10:15 |