Film

Skribent

Andreas Samuelson

17 juni 2022 | 14:30

Zac Efron i ny komedi - och wrestling-drama

Den gamla Disney-stjärnan fortsätter att boka olika vuxenroller. Nu har han skrivit på för både en Netflix-komedi och ett drama om en wrestling-familj.
Deadline skrev tidigare i veckan om att Efron är klar för en av huvudrollerna i en ännu ej namngiven komedi för Netflix. Han spelar mot Nicole Kidman och Joey King (”Kissing Both”-filmerna) i en historia om komplicerade romantiska och sexuella relationer mellan en kvinna, hennes mamma och hennes chef, en filmstjärna.
 
Richard LaGravenese (”Beautiful Creatures”) regisserar ett manus han skrivit tillsammans med Carrie Solomon, som även är aktuell att skriva en kommande ”Ocean’s Eleven”-film med Margot Robbie.
 
Kort därefter blev det klart att Efron även gör ”The Iron Claw” av regissören och manusförfattaren Sean Durkin. Filmen bygger på den sanna historien om upp- och nedgången för familjen Von Erich, som var stora inom wrestlingvärlden från 1960-talet till idag, rapporterar Deadline.
 
Efron klättrar vidare på karriärstegen och efter en kuslig insats som seriemördaren Ted Bundy i ”Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile” för några år sedan så är det klart att han har mer att erbjuda än sängkammarblick.
 
Vid sidan av att återförenas med Kidman, sin motspelare från ”The Paperboy”, så ska det bli extra spännande att se vad han koka ihop med Durkin, som förutom 2020 års ”The Nest” inte gjort mycket väsen från sig sedan imponerande debuten ”Martha Marcy May Marlene” 2011.
| 17 juni 2022 14:30 |