Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

13 januari 2016 | 21:00

Zack Snyder ångrar inte att han avslöjade Doomsday

Regissören till "Batman v Superman: Dawn of Justice" berättar om det kritiserade beslutet.
I den senaste trailern till "Batman v Superman: Dawn of Justice" visades skurken Doomsday upp för första gången, och blev därmed bekräftad som den onding som Batman och Superman tillsammans måste försöka stoppa i filmen efter att de två slutit fred.

Många kände att Zack Snyder gått en aning för långt i hur mycket han berättade i trailern, då filmens centrala konflikt, den mellan Bats och Superman, i princip löstes.

Kolla in trailern här:


I en intervju med The Daily Beast försvarar nu Snyder beslutet:

- Vi hade en lång diskussion om att vi borde ta kontrollen över situationen med Doomsday och avslöja karaktären för publiken på ett sätt som vi själva kunde kontrollera och som jag kände gick i linje med hur historien berättas. För oss kändes det väldigt logiskt att ge Doomsday till publiken redan nu. Jag ville verkligen ge publiken ett löfte om att, även om jag är superexalterad och glad över konflikten mellan Batman och Superman, så finns det en större värld runt om dem att börja tänka på också.

När hans kommentarer från förra veckan (där han teasade om en "större fiende" i kommande "Justice League") kom på tal sa regissören så här:

- Ja, vi har ju Doomsday, eller hur? Och han kommer inte från ett hål i marken liksom. Han har sin egen mytologi, och den måste utforskas.

"Batman v Superman: Dawn of Justice" får premiär den 23:e mars.
| 13 januari 2016 21:00 |