Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 januari 2020 | 20:00

Netflix beställer tredje säsong av "You" - premiären dröjer till 2021

Både Penn Badgley och Victoria Pedretti återvänder till sina roller i den tredje säsongen av Netflix populära stalkerserie "You".
Vi har redan rapporterat om att skaparna bakom "You", Sera Gamble och Greg Berlanti, har planer för många fler säsonger om Joe Goldberg och hans minst sagt fruktansvärda beteende. Men likt många andra filmer och serier om tvivelaktiga beteenden, har den mördande och stalkande romantikern lyckats bli en av Netflix mest populära originalserier - det kommer därför inte som någon större överraskning att en tredje säsong nu officiellt har beställts.
 
- När vi först sålde in serien, beskrev vi den väldigt brett som att varje säsong skulle kretsa kring en ny kärleksbesatthet och en ny slags värld. Den första säsongen handlar om Beck i New York, den andra om Love i L.A., och om vi får fortsätta så vill vi nog ge oss på förortslivet ("suburban"), vilket lär vara en "värld" där Joe kommer att vara som en fisk på torra land... jag kan inte säga att jag vet exakt hur en tredje säsong kommer att vara, men jag kan säga att det kommer inte att gå bra för Joe, berättade Gamble nyligen i en intervju.
 
Med tanke på att både Penn Badgley (Joe) och Victoria Pedretti (Love) är bekräftade för den nya säsongen så lär den sannolikt ta oss ut i en trevlig förort - och möjligtvis blir det någon av grannarna som blir Joes nästa besatthet (med tanke på hur den andra säsongen slutade).
 
 
Enligt EW kommer den nya säsongen att få en förväntad premiär under 2021, vilket innebär att seriens alla fans måste stå ut med ett "You"-löst 2020... hur ska man nu spendera nästa jul?
 

Läs också: Jag får ont i magen av ”You”

 
Kommer du att ge den tredje säsongen av "You" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 14 januari 2020 20:00 |