Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 december 2019 | 23:15

Det finns planer för många fler säsonger av "You"

Netflix har ännu inte lagt en beställning på en tredje säsong av sin populära tv-serie "You", men enligt seriens showrunner finns det planer för mycket mer.
Den andra säsongen av "You" är bara några dagar gammal, men de mest hängivna fansen har givetvis redan hunnit bingetitta färdigt de tio nya avsnitten - och undrar nu istället huruvida det blir en tredje säsong eller inte. 

I en intervju med THR berättar seriens showrunner Sera Gamble ("The Magicians") om hur en potentiell fortsättning av serien mest sannolikt kommer utsätta Joe för ett idylliska och stilla förortsliv... en helt ny typ av värld, som han inte kommer att passa särskilt bra in i.
 
- Vi håller tummarna för att vi ska få fortsätta berätta vår story. Men vi har inte fått någon officiell beställning av en fortsättning eller så ännu. Jag kan däremot säga att när vi först sålde in serien, beskrev vi den väldigt brett som att varje säsong skulle kretsa kring en ny kärleksbesatthet och en ny slags värld. Den första säsongen handlar om Beck i New York, den andra om Love i L.A., och om vi får fortsätta så vill vi nog ge oss på förortslivet ("suburban"), vilket lär vara en "värld" där Joe kommer att vara som en fisk på torra land... jag kan inte säga att jag vet exakt hur en tredje säsong kommer att vara, men jag kan säga att det kommer inte att gå bra för Joe.
 
Gamble fortsätter därefter att berätta om att hon och Greg Berlanti ("Arrowverse", "Riverdale"), som är hennes medskapare, har planer för många fler säsonger.
 
- Jag gillar aldrig att jinxa något genom att vara för specifik på ett eller annat sätt. Jag kan säga att vi har många fler berättelser att berätta. Jag är inte rädd för att säga att vi utan tvekan skulle kunna följa Joe i ett flertal säsonger till. Med det sagt, det är en tillräckligt tuff tv-marknad just nu. Det finns typ 10 miljarder tv-serier och beställningarna blir koftare eftersom det finns mer konkurrens just nu, så vi sparar aldrig på bra idéer till senare säsonger.
 
 
Det återstår givetvis fortfarande att se, men med tanke på Netflix framgångar med "You" som en av deras mest populära tv-serier under 2019 - så lär nog inte beställningen av seriens tredje säsong vara allt för långt borta.
 

Läs också: Netflix avslöjar de 10 populäraste filmerna och serierna 2019

 
Vad har du tyckt om de två första säsongerna av "You" - vill du ha en tredje säsong? Kommentera gärna nedan!
| 30 december 2019 23:15 |