Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 oktober 2021 | 23:50

"You" är redan klar för en fjärde säsong hos Netflix

Den tredje säsongen får premiär den 15 oktober, men redan nu står det klart att serien kommer att få en fortsättning.
Netflix bekräftar att man redan har lagt en beställning på en fjärde säsong av den superpopulära tv-serien "You". Med tanke på att Netflix nyligen avslöjade att den andra säsongen av "You" streamades hela 457 miljoner timmar under den första månaden efter premiären, kommer det kanske inte som en helt oväntad nyhet. Serien är trots allt en av streamingtjänstens 10 mest streamade tv-serier någonsin.
 
Det har debatterats friskt om "You" och hur serien på många sätt kan anses vara ganska problematisk, särskilt med sin mer eller mindre effektiva snabbkurs i stalkning via sociala medier - innan alla andra gränser "charmfullt" korsas. Kvinnorna som hamnar i Joe Goldbergs sikte, har nämligen haft en tendens att försvinna.
 
Inför den tredje säsongen har Joe däremot ställts inför ett oväntat familjeliv, tillsammans med sin högst impulsiva fru och nyfödda bebis. Det återstår med andra ord fortfarande att se hur seriens skapare kommer att underhålla oss i den nya säsongen.
 
 
Hela den tredje säsongen, bestående av tio helt nya avsnitt, släpps på Netflix den 15 oktober. Men lyckligtvis slipper du oroa dig över huruvida säsongen kommer att sluta med någon hemskt jobbig cliffhanger, innan serien plötsligt läggs ned (med tanke på att Netflix gärna brukar vilja lägga ned serier efter tre säsonger). För redan nu kan alltså seriens många fans pusta ut, med vetskapen om att det kommer en fortsättning.
 

Läs också: Jag får ont i magen av ”You”

 
Kommer du att fortsätta titta på "You"? Kommentera gärna nedan!
| 13 oktober 2021 23:50 |