Serie

Skribent

MovieZine

14 juni 2023 | 21:15

Succé för Netflix senaste tonårsserie - nu är allt klart för säsong 2

Streamingjätten meddelar mer kärleksdrama i Sydkorea när ”XO, Kitty” återvänder med en ny säsong.
Det blir en andra säsong av populära tonårsdramat ”XO, Kitty” meddelar Netflix. Serien började som en spinoff på ”Till alla killar jag har gillat”-filmerna, och debuterade på streamingtjänsten för knappt en månad sen. Där sågs den under 72 miljoner timmar under den första veckan och landade på topp-10-listan i totalt 90 länder.
 
 
Anna Cathhart återvänder i huvudrollen som den tonåriga matchmakern Kitty. Och Jenny Han, böckernas författare och en av seriens showrunners, berättar för Tudum om allt romantiskt trassel som väntar:
 
- Jag skriver så många kärleksberättelser om unga människor. Alla vill ha det där ”lyckliga i alla sina dagar”-slutet, och känna att två människor kan vara tillsammans för alltid. Men de är verkligen unga. Och det spännande med Kittys berättelse är att man kan utforska olika människor för olika tidsepoker i ditt liv.
 
 
Den engelskspråkiga serien ”XO, Kitty” utspelar sig i Seoul. 10 halvtimmeslånga avsnitt finns nu att streama på Netflix. När säsong 2 får premiär är inte klart.
| 14 juni 2023 21:15 |