Film

Skribent

Alexander Kardelo

5 september 2018 | 18:07

Se de första officiella bilderna på Captain Marvel

Brie Larsons superhjälte anländer på bio våren 2019.
Med bara ett halvår kvar till premiären av "Captain Marvel" har många fans undrat varför vi ännu inte fått se en skymt av superhjälten. Idag landade de första officiella bilderna, och en trailer är antagligen inte långt borta.

Det är Entertainment Weekly som fått äran att visa upp Captain Marvel på sitt senaste omslag. Kolla in:
 
 
"Captain Marvel" blir den 21:a filmen i Marvel Cinematic Universe, och den första att sätta en kvinnlig hjälte i fokus. Här ska vi få möta Carol Danvers, piloten som blev intergalaktisk hjälte. Brie Larson beskriver sin karaktär som lätt hetsig:

- Hon kan inte hjälpa det, hon är bara sig själv. Hon kan vara aggressiv och ha kort stubin. Hon kan vara inkräktande. Hon är också först med att kasta sig ut i saker, vilket gör henne fantastisk i strid, för hon väntar inte på order. Men vissa ser det som en karaktärsbrist.
 
Large 4d2efdfff9e511c6eb8efd917d680ef1 top
 
Regissören Anna Boden tillägger:

- Vad som gör henne speciell är hur mänsklig hon är. Hon är rolig, fast hon inte alltid drar de perfekta skämten. Och hon kan vara envis och tar inte alltid de bästa besluten. Men i grund och botten har hon mycket hjärta.
 
Här är fler färska bilder, som bland annat visar upp skurkarna The Skrulls, Jude Laws karaktär, och en digitalt föryngrad Nick Fury.
 
 
I rollistan ser vi, förutom Brie Larson, även Gemma Chan, Lee Pace, Samuel L. Jackson, Jude Law, Ben Mendelsohn och Annette Bening. I registolen sitter Anna Boden och Ryan Fleck, kända för dramakomedin "Half Nelson".
 
"Captain Marvel" får svensk biopremiär den 8 mars 2019.
| 5 september 2018 18:07 |