Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 december 2019 | 20:45

Woody Harrelson och Justin Theroux återvänder till HBO

Miniserien "The White House Plumbers" berättar den sanna historien om männen bakom inbrottet som blev starten på Watergate-skandalen.
HBO har lagt en beställning på fem avsnitt av den nya miniserien "The White House Plumbers". Enligt Variety är Woody Harrelson och Justin Theroux klara för huvudrollerna som E. Howard Hunt och G. Gordon Liddy, männen som (tillsammans med tre andra) planerade och utförde inbrottet i det demokratiska partihögkvarteret i Watergate - vilket sedan ledde till att Nixons tid som USA:s president tog slut i förtid.
 
Både Harrelson och Theroux har varit involverade i två kritikerrosade tv-serier hos HBO tidigare. Då som snutar i den första säsongen av "True Detective" (Harrelson) och under tre säsonger av "The Leftovers" (Theroux), nu kommer vi istället få se dem bryta mot lagen och misslyckas på ett sätt som fick hela USA att skämmas.
 
Serien är skapad av "Veep"-manusförfattarna Alex Gregory och Peter Huyck, med samtliga avsnitt regisserade av "Veep"-showrunnern David Mendel. Alla tre kommer även att agera exekutiva producenter tillsammans med Harrelson och Theroux. Det är i nuläget oklart när vi kan förvänta att se serien färdig för premiär.
 

Läs också: En första titt på HBO:s nya rymdkomedi "Avenue 5"

 
Kommer du att ge "The White House Plumbers" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 5 december 2019 20:45 |