Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

18 november 2019 | 19:15

Trailer: En första titt på HBO:s nya rymdkomedi "Avenue 5"

"Veep"-skaparens nya komediserie för HBO tar oss ut i rymden tillsammans med Hugh Laurie och hans sjunkade rymdskepp "Avenue 5".
Den Oscarsnominerade och Emmy-vinnande manusförfattaren och regissören Armando Iannucci, som tidigare i år tog farväl av sin hyllade komediserie "Veep", kommer under januari att släppa lös sin nya komediserie.
 
Även denna gången är det hos HBO som vi kommer att få ta del av Iannuccis vassa manus - och baserat på trailern verkar de inte ha sparat in några pengar på det visuella heller. I huvudrollen kommer vi att följa kaptenen Ryan Clark, spelad av Hugh Laurie (som även hade en stor roll i "Veep"), ungefär 40 år in i framtiden - när hans rymdkryssare för turister plötsligt stöter på oväntade problem.
 
 
Utöver Laurie i huvudrollen kommer vi även att få följa Zach Woods ("Silicon Valley"), Josh Gad, Suzy Nakamura, Kyle Bornheimer, Ethan Phillips och Nikki Amuka-Bird framför kameran. Under vår intervju med den "Innan vi dör"-aktuelle skådespelaren Adam Pålsson, så avslöjade han att "om han inte klipps bort" så kan han komma att dyka upp i några av avsnitten.
 
Det är ännu oklart exakt när serien kommer att få premiär, men någon gång under januari 2020 enligt trailern.
 

Läs också: Adam Pålsson: "Ett sätt att hålla tankarna borta från traumat"

 
Är du sugen på att se vad Iannucci och Laurie kan hitta på ute i rymden med "Avenue 5"? Kommentera gärna nedan! 
| 18 november 2019 19:15 |