Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

2 april 2024 | 14:00

"Wonder Woman"-skådespelerskan vill ha en tredje film: "Jag vet inte varför de inte fortsätter"

Finns det tillräckligt med intresse från fansen?
I en intervju med Yahoo Entertainment har skådespelerskan Lynda Carter - som spelade Wonder Woman i serien från 1975 - berättat vad som krävs för att få "Wonder Woman 3" i regi av Patty Jenkins att bli verklighet: 
 
- Jag tror inte dem vill göra den så länge det inte finns tillräckligt med påtryckning från fansen. Jag tror inte dem har avsikten att göra en tredje film, och jag förstår inte det eftersom Wonder Woman är annorlunda gentemot andra superhjältar. Hon är inte bara en superhjälte. Hela hennes grej är fredliga lösningar. Hon är inte aggressiv. Det är en annan typ historia. Det handlar om inre styrka, yttre styrka. Jag vet inte varför de inte fortsätter eftersom det är en bra serie.  
 
Framtiden för Gal Gadots Wonder Woman har sett mörk ut sen James Gunn kom ombord för att reboota hela DC. Patty Jenkins regisserade "Wonder Woman" som anses vara en av de bättre filmerna från DC medan uppföljaren "Wonder Woman 1984" störtdök i kvalité. Carter dök upp i en bonusscen i eftertexterna till "Wonder Woman 1984" vilket kan förklara varför hon inte verkat komma över att tredje filmen inte blir av. 
 
Vill du ha en tredje "Wonder Woman" med Gal Gadot och Patty Jenkins? Kommentera nedan. 
| 2 april 2024 14:00 |