Film

Skribent

Alexander Kardelo

7 april 2022 | 18:45

Will Smith ”rädd för att bli canceled”

Enligt nya rapporter är skådespelaren djupt oroad för sin karriär efter Oscarsskandalen.
En Oscar för ”King Richard” borde ha gett Will Smith all anledning att fira. Istället har veckorna efter Oscarsgalan snarare präglats av stor backlash efter kvällens plötsliga smocka, och frågan huruvida hans filmkarriär kan återhämta sig.
 
Enligt källor som Us Weekly talat med är skådespelaren nu djupt oroad över sin framtid i Hollywood: 
 
- Han mår hemskt och försöker att inte gripas av panik, men att hans roller läggs på is har varit tungt att svälja. Hans största rädsla är att han kommer bli helt canceled, och att han inte kan göra något åt det mer än att ta sitt straff som en man, säger en källa. 
 
 
Det var mitt under Oscarsgalans livesändning som Will Smith rusade upp på scen för att klappa till Chris Rock, efter ett improviserat skämt som gjorde Jada Pinkett Smith obekväm. För några dagar sedan valde han att lämna sitt medlemskap i Akademin och bad om ursäkt för det inträffade. Imorgon fredag ska Akademins styrelse avgöra om Smith borde få ytterligare straff.
 
 
De senaste veckorna har vi kunnat läsa om hur Netflix pausat sina kommande filmplaner med Will Smith. Även ”Bad Boys 4” känns osäker i nuläget. Det talas även om en planerad Will Smith-biografi som streamingtjänsterna budat på, men nu överger. Fortsättning följer...
| 7 april 2022 18:45 |