Film

Skribent

MovieZine

2 mars 2023 | 09:00

Will Smith på sin första prisgala sedan Oscarsskandalen

Skådespelaren tog emot pris av African American Film Critics Association för dramat "Emancipation".
Snart har ett år passerat sedan Oscarsgalan som Will Smith helst vill glömma. Igår kväll blev han inbjuden till sin första galakväll sedan dess, och höll tacktal på African American Film Critics Association Awards.
 
Smith klarade kvällen utan att klappa till någon. Istället fick han rikta fokus mot sin senaste film, slavdramat "Emancipation", när han och regissören Antoine Fuqua tog emot priset Beacon Award, skriver Deadline.
 
- Jag vill tacka alla som är här och håller våra historier vid liv. Jag vill tacka Apple som aldrig brydde sig om budget. Det är första gången jag hör en studio säga att berättelsen är viktigare än vad den kostar att göra... De gör iPhones, de har råd.
 
 
Will Smith blev utfryst av Oscarsakademin sedan han slog till värden Chris Rock i direktsändning i mars 2022. Han är inte välkommen tillbaka till galan på tio år.
 
Och även om en del tippade att Antoine Fuquas film "Emancipation" skulle bli uppmärksammad med nomineringar så har den fått svala betyg och inte gjort mycket väsen av sig sedan premiären på Apple TV+ i december.
 
Skådespelaren verkar dock har återfått Hollywoods förtroende under året. Närmast spelar han in "Bad Boys 4" vilket nog många fans ser fram emot.
| 2 mars 2023 09:00 |