Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 januari 2023 | 21:00

Will Smith bjuder 100 miljoner fans på gratis streaming

Stjärnan vill verkligen att du ska se hans senaste film, ”Emancipation”.
Skådespelaren Will Smith har haft ett kaotiskt 2022, minst sagt. Hyllningarna för den Oscarsnominerade filmen ”King Richard” hamnade snabbt i skuggan av ögonblicket på Oscarsgalan som fick hela världen att tappa hakan, ni vet precis vilket.
 
Men nu hoppas han att det lilla snedsteget är glömt och förlåtet. Och Smith vill rikta allas uppmärksamhet mot sin senaste film istället - dramat ”Emancipation” i regi av Antoine Fuqua. Det är en verklighetsbaserad historia om slaven Peter som är på flykt mot friheten, och många undrar om inte rollen kan ge stjärnan ännu en Oscarsnominering? (Trots att han personligen är portad från galan i tio års tid.)
 
 
För att ge sina fans och följare chansen att se filmen bjuder Will Smith nu på ett gratis abonnemang på Apple TV+.
 
Jo, du läste rätt. Länken Apple.co/willgift har delats på stjärnans Facebook till 113 miljoner följare, och ska bjuda nya och återvändande abonnenter på två månaders gratis streaming. Efter två månader övergår provperioden till ett betalt abonnemang. (Erbjudandet gäller fram till 14 januari.)
 

Mer gratis streaming åt folket! 

 
Flera svenska streamingtjänster erbjuder gratis prova-på-abonnemang för nya kunder. Passa på att dyka in i filmutbudet på Viaplay, återupptäck svenska klassiker på C More eller hitta din nya favoritserie på Prime Video - utan kostnad. (MovieZine kan få provision när du blir kund via våra länkar.)
 
| 3 januari 2023 21:00 |