Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

28 april 2019 | 06:00

Will Smith älskar nya "The Fresh Prince of Bel-Air"-idén

"Det här är första gången jag har hört en Fresh Prince-idé som har varit fantastisk."
För ungefär en månad sedan så rapporterade vi om att en fejk-trailer (skapad av ett fan) till en ny dramaserie-version av sitcom-klassikern "The Fresh Prince of Bel-Air" hade blivit väldigt positivt mottagen - och att folk verkade verkligen älska idén.
 
Nu vet vi att Will Smith, som spelade huvudrollen i de 148 originalavsnitten, älskade idén lika mycket som alla andra. Via sin YouTube-kanal har han nämligen lagt ut ett klipp där han har letat upp Morgan Cooper (som skapade trailern), för att berömma och prata om möjligheterna för en dramaserie-version av Fresh Prince. 
 
Will Smith och Morgan Cooper.
 
- Originalavsnitten var verkligen roliga, men det fanns alltid en annan berättelse under ytan som vi inte kunde visa. Med en dramaserie på åtta timmeslånga avsnitt finns det helt andra möjligheter. Genom att berätta historien som en dramaserie går det dessutom att använda många av de befintliga delarna av "The Fresh Prince of Bel Air", utan att det kommer kännas som att man gör om samma avsnitt - eftersom drama-perspektivet kommer att vara nytt och annorlunda.
 
Smith nämner även faktumet att originalstoryn löst bygger på hans eget liv, och att flera av hans gamla vänner dog eller hamnade i fängelse efter att han flyttade till Los Angeles. Med tanke på det vi får se i klippet känns det onekligen som att Smith är mer än sugen på att exekutivt producera en nyversion av serien. 
 
 
Nu återstår det nog bara att se hur lång tid det dröjer innan någon tv-kanal eller streamingtjänst officiellt lägger en beställning på en första säsong av nya "The Fresh Prince of Bel-Air". 
 
Skulle du också vilja se en dramaserie-version av "The Fresh Prince of Bel-Air"? Kommentera gärna nedan!
| 28 april 2019 06:00 |