Exklusivt

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2022 | 18:00

Whoopi Goldberg skrattar åt den svenska titeln "En värsting till syster"

Och inte nog med det, hon bekräftar även att "En värsting till syster 3" börjar att spelas in i början av nästa år.
EGOT-vinnaren Whoopi Goldberg har haft en imponerande karriär som skådespelare, även fast hon på sistone framför allt har hoppat över som programledare i talkshowen "The View".
 
Men mest känd är hon troligtvis för rollen som nattklubbssångerskan Deloris i "En värsting till syster", där hennes karaktär råkar bevittna ett maffiamord och därför tvingas gömma sig genom att låtsas vara en nunna i ett kloster. Filmen blev populär och fick en svängig uppföljare redan året efter.
 
Large fade0d5c9f86d90467f66341ece55f00 sisteract
 
För några år sedan började det talas om en tredje film med Whoopi tillbaka i rollen som Deloris, men sedan dess har det varit väldigt tyst kring projektet. Nu bekräftar hon däremot lyckligtvis att "En värsting till syster 3" är på gång och förväntas dra igång inspelningarna i början av nästa år.  
 
- Det ligger i pipelinen, vi borde dra igång inspelningarna nästa år! Tidigt nästa år, berättar Whoopi för MovieZine.
 
Vi passade även på att göra Whoopi medveten om att vi svenskar har fått lära känna Deloris under en annan titel än den amerikanska ["Sister Act"]. Och lyckligtvis verkar hon mer än positiv till det svenska namnbytet på filmen!
 
- Jag älskar det! Jag måste nog skaffa mig en t-shirt med trycket "Badass Sister" på, bara därför.
 
 
 
Hela vårt snack med Whoopi Goldberg släpps i samband med att den nya långfilmen "Luck" släpps hos Apple TV+ den 5 augusti, en film som skådespelerskan lånat ut sin röst till. I samband med premiären kommer vi även släppa våra snack med Simon Pegg och Jane Fonda, som också lånar ut sina röster till filmen. Och förhoppningsvis får vi alltså även chansen att se "En värsting till syster 3" inom bara något år till.
 
Vilken är din favoritroll med Whoopi Goldberg? Vad tycker du om "En värsting till syster"-filmerna? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2022 18:00 |