Serie

Skribent

Anders Eklöf

8 juli 2021 | 21:54

"What If...?" leker med andra verkligheter i Marvel-universumet

Vad hade hänt om Peggy Carter blev Captain America eller Marvel-hjältarna blev infekterade av ett zombievirus? Det försöker den tecknade tv-serien "What If...?" svara på.
Den 11 augusti har det första avsnittet av den tecknade Marvel-serien "What If...?" premiär på Disney+, som sätter populära karaktärer från Marvel Cinematic Universe (MCU) i alternativa berättelser mot vad vi sett i filmerna. 
 
Vi kommer bland annat få se Peggy Carter som Captain America, Tony Stark träffa skurken Killmonger, se hjältarna bli zombies och få höra den avlidna Chadwick Boseman som Black Panther en sista gång.
 
 
Flera andra skådespelare från filmerna återvänder i rollerna som Josh Brolin (Thanos), Michael Douglas (Hank Pym), Karen Gillan (Nebula), Jeff Goldblum (Grandmaster), Tom Hiddleston (Loki) och Samuel L. Jackson (Nick Fury). 
 
Här är en första trailer för "What If...?". 
 
 
Serien regisseras av Bryan Andrews och beskrivs som "typisk Marvel-action med en twist, som skapar ett multiversum av oändliga möjligheter".
 
Vi har fått antydningar om att MCU kommer börja resa mer i andra dimensioner i bland annat "Loki", rykten om återvändande skurkar i "Spider-Man: No Way Home" och inte minst den kommande "Doctor Strange: Multiverse of Madness". 
 
 
Den första säsongen av "What If...?" börjar alltså den 11 augusti, med ett nytt avsnitt varje vecka. Hur många avsnitt det blir är dock oklart. 
 
Vad har du för tankar om den här tv-serien? Vilka scener vill du se omtolkade? 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
| 8 juli 2021 21:54 |