Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 november 2020 | 11:15

Wentworth Miller hoppar av "Prison Break" för gott

Wentworth Miller: "Jag vill helt enkelt inte spela fler heterosexuella karaktärer".
Wentworth Miller meddelade via sitt Instagram-konto att han officiellt är färdig med "Prison Break", eftersom han inte kommer att ta några roller där karaktären är heterosexuell. Miller kom ut som gay 2013 och kommer alltså att fortsätta skådespela, men är inte intresserad av den typen av roller längre. 
 
- Jag är färdig. Med PB. Officiellt. Jag vill helt enkelt inte spela fler heterosexuella karaktärer. Deras berättelser har berättats (och berättats). Så. Ingen mer Michael. Om du var ett fan av serien och hoppades på fler säsonger... så förstår jag att det här är en besvikelse. Jag är ledsen för det. Om du blir frustrerad för att du föll för en påhittad heterosexuell man, som spelades av en riktig man som är gay... så får du jobba på det själv.
 
Det har länge ryktats om att Fox har en sjätte säsong av "Prison Break" på gång (de lade faktiskt en beställning för tre år sedan), men det har hörts väldigt lite om den på sistone. Frågan är om man fortfarande kommer att göra ett försök med en ytterligare säsong, om Miller inte tänker återvända till huvudrollen som Michael Scofield.
 

Läs också: FOX bekräftar att de har beställt en sjätte säsong av "Prison Break"

 
Hade du velat se en fortsättning av "Prison Break"? Tycker du att Miller har fattat rätt beslut? Kommentera gärna nedan!
| 10 november 2020 11:15 |