Film

Skribent

Mats Karlsson

16 december 2013 | 21:01

Weinstein gör uppföljare till "Shakespeare in Love"

Bröderna Weinstein gör även uppföljare till "Rounders" och TV-serier av "Good Will Hunting", "Swingers" och "Flirting with Disaster".

Bob och Harvey Weinsteins gamla företag Miramax har gott om filmer i sitt bibliotek, men sedan Disney tog över kontrollen 2005 har bröderna kämpat för att få företaget tillbaka. Nu rapporterar Deadline att de har kommit en bit på väg, de har nämligen återfått kontrollen över Miramax filmbibliotek. De planerar att göra uppföljare till "Shakespeare in Love" och "Rounders".

Dessutom kommer de att göra TV-serier av filmerna "Good Will Hunting", "Swingers" och "Flirting with Disaster". Harvey Weinstein passade på att göra ett offentligt uttalande om deras planer.

- Jag har personligen aldrig gjort en uppföljare, men jag kommer att göra det med "Shakespeare in Love". Jag har alltid velat göra det och nu får vi möjligheten till det. Jag har diskuterat "Rounders 2" med Matt Damon och jag skulle vilja säga att det här kommer att ske omgående, säger Harvey Weinstein.

Deadline meddelar att man även försöker att få ombord Robert De Niro till "Rounders 2", som är tänkt att spela skurken.

| 16 december 2013 21:01 |