Serie

Skribent

Alexander Kardelo

7 oktober 2021 | 19:45

"WandaVision" kan få en spinoff-serie med Kathryn Hahn

Allt fokus på grannen Agnes.
Nu ska spinoff-serierna få egna spinoff-serier, var ska detta sluta? I Disneys mest oinspirerade beslut på länge har de börjat skissa på en tv-serie med fokus på Agnes, Wanda Maximoffs käcka granne i "WandaVision".

En spoilervarning är på sin plats om du inte sett "WandaVision" än... Agnes aka Agatha Harkness visade sig ju vara en skurkaktig häxa mot slutet. Något som en del fans förutspådde tidigt under seriens gång. Variety beskriver den nya serien som "en mörk komedi", och vi har fått veta att "WandaVisions" manusförfattare Jac Schaeffer är involverad - inga detaljer i övrigt.

Spontant känns det inte som att Agnes eller Agatha är tillräckligt intressant för att fylla ut en egen serie (skurkar fungerar ofta bäst i små doser)... men å andra sidan får man väl aldrig nog av sköna Kathryn Hahn? Just nu är det däremot inte klart om serien kommer få grönt ljus.
 
 
Marvels tv-serier på Disney+ omfattar också "Falcon and the Winter Soldier", "Loki", animerade "What If...?" och kommande "Hawkeye" med premiär i november.
| 7 oktober 2021 19:45 |