Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 april 2024 | 10:30

"Tron: Ares" kommer bjuda biopubliken på ett nytt visuellt spektakel

Cameron Monaghan är imponerad - hajpar upp en banbrytande bioupplevelse. Premiär hösten 2025.
Säg vad du vill om "Tron"-filmerna, men båda har varit visuella och för sin tid banbrytande upplevelser. Kultfilmen från 1982 fick en uppföljare 2011, och snart är det dags för en tredje film i sci-fi-serien som utspelas i en digital värld.
 
"Gotham"-skådespelaren Cameron Monaghan berättar för Collider att fansen har något storslaget att se fram emot:
 
- Även den här filmen kommer att tänja på gränserna för vad som kan göras rent visuellt. Ibland kunde jag komma in och kolla på inspelningen på mina lediga dagar, för vi har riktigt häftiga miljöer. Många miljöer är praktiska och rätt fenomenala.
 
Monaghan berättar också att det var "rätt otroligt" att se den första filmen i serien, och "riktigt coolt" att uppleva "Tron: Legacy" på stor duk i tonåren.
 
- Det är en film som har fått en fanskara på samma sätt som den första filmen. Den håller än. Och soundtracket av Daft Punk är fantastiskt. De kommer inte så ofta, men varje ny film visar upp en ny era av teknologi och filmskapande.
 
"Tron: Ares" regisseras av norske Joachim Rønning. Jared Leto, Gillian Anderson, Greta Lee, Jodie Turner-Smith och Evan Peters syns i rollistan förutom Cameron Monaghan. Räkna med biopremiär i oktober 2025,
 
Se den första bilden nedan:
 
| 29 april 2024 10:30 |