TÄVLING

Skribent

MovieZine

16 januari 2022 | 17:00

Vinn det snygga och utmanande "Demon's Souls" till Playstation 5

Ta chansen att vinna det svåra, snygga och atmosfäriska "Demon's Souls" till Playstation 5.
I slutet av förra året släpptes "Demon's Souls" till Playstation 5, som är en remake av From Software-spelet med samma namn från 2009 av Bluepoint Games. 
 
Vi på MovieZine kallade det för "ett svårt och vrålsnyggt fantasyäventyr" som är "ett makalöst kraftprov på vad den nya hårdvaran klarar av", med betyget 4 av 5.
 
Nu har vi i samarbete med Playstation fått möjligheten att tävla ut en digital version av spelet, som du kan vinna om du svarar på frågan nedan och berättar för oss vilket klassiskt Playstation-spel du skulle vilja se en remake av.
 
Vilket spel har From Software inte utvecklat?
 
1. "Armored Core"
2. "Nioh"
3. "Bloodborne"
 
Mejla dina svar till spel@moviezine.se senast 21 januari och glöm inte motiveringen (se ovan).
 
 
"Demon's Souls" utspelar sig i landet Boletaria, där en makthungrig kung har väckt en uråldrig demon som täckt kungariket i en grå dimma och gjort invånarna till själlösa odöda. I samma veva släpptes mardrömslika monster lös och lämnade landet i spillror. Nu är det upp till dig att plocka upp spillrorna av det numera helvetiska landet och förhoppningsvis besegra demonen.
 
Det som väntar är en utmanande men inlevelsefull spelupplevelse, som var det första spelet i From Softwares framgångsrika serie actionrollspel. Bluepoint Games har tidigare gjort en remake av "Shadow of the Colossus" till Playstation 4.
 
Vilket är det bästa spelet av From Software?
| 16 januari 2022 17:00 |