Spel

Skribent

MovieZine

9 januari 2022 | 18:00

Vinn det märkliga men fantastiska "Death Stranding: Director's Cut"

Ta chansen att vinna det filmiska, märkliga och alldeles underbara spelet "Death Stranding" i vår tävling.
För några år sedan släpptes spelet "Death Stranding" till Playstation 4 som är skapat av "Metal Gear Solid"-mannen Hideo Kojima och har "The Walking Dead"-skådisen Norman Reedus i huvudrollen. Vi på MovieZine kallade det för ett "skruvat, mörkt spektakel som inte liknar något annat" med betyget 4 av 5 i vår recension.
 
I slutet av förra året kom "Death Stranding: Director's Cut" till Playstation 5, som innehåller nya uppdrag, mer stridstekniker, snyggare grafik och ett racingläge där du kan tävla på egendesignade banor mot andra spelare. 
 
Nu har vi i samarbete med Playstation fått möjligheten att tävla ut en digital version av spelet, som du kan vinna om du svarar på frågan nedan och motiverar vilket du tycker är det bästa spelet av Hideo Kojima
 
I "Death Stranding medverkar många kända skådespelare. Vilken skådespelare är inte med i spelet?
 
1. Mads Mikkelsen
2. Léa Seydoux
3. Viggo Mortenson
 
Mejla dina svar till spel@moviezine.se senast 14 januari och glöm inte motiveringen (se ovan).
 
 
Spelet utspelar sig i en alternativ verklighet där USA är ödelagt efter en enorm katastrof, där nu mörka varelser strövar omkring. Du spelar som Sam Porter Bridges (Norman Reedus), en kurir som har som uppdrag att resa över landet och återkoppla isolerade människor över ett trådlöst nätverk. På vägen måste du kämpa mot både monster och illvilliga människor, samt lära dig att frakta tunga paket på bästa sätt. Till sin hjälp har han även en bebis i en burk, som kan känna närvaron av de ohyggliga varelserna.
 
Vad tycker du om tävlingarna på MovieZine?
| 9 januari 2022 18:00 |