Film

Skribent

MovieZine

2 oktober 2015 | 11:00

Vin Diesel vill regissera "Fast & Furious 8" själv

Hans mamma tycker nämligen att det vore en bra idé.
Det har strulat en del på sistone kring "Fast & Furious 8". Vem ska regissera den? Både Justin Lin och James Wan är nämligen upptagna vilket lämnar utrymme för ett nytt ansikte. Vin Diesel själv har två förslag: Rob Cohen, som gjorde den allra första filmen i serien, och han själv. Studion Universal vill dock hellre ha antingen Ericson Core (som gör "Point Break"-remaken) eller Louis Leterrier, som gjorde den rakt igenom fruktansvärda "Now You See Me".

The Hollywood Reporter uppger att en källa sagt till dem att Universal är oroade över att Vin Diesel vill regissera då hans erfarenhet är i minsta laget. 


- Jag vill dela något rätt galet med er som min mamma sa för sex månader sedan efter att studion hade utannonserat datumet för den åttonde delen... "Antingen så regisserar du del 8 själv... eller så gör du den inte alls.".

Han fortsätter:

- Några av er är bekanta med min mammas visdom sedan tidigare eftersom att jag har lagt upp saker hon sagt förr på den här sidan. Men jag avfärdade det där som att mamma bara älskar mig och tror på mig, fast hon har trots allt sett på nära håll vad jag gjort för att få de här filmerna att trotsa alla förväntningar och bli mer och mer framgångsrika, till och med när studion trodde att jag var galen...

Vin Diesel låter alltså inte helt främmande för tanken att själv regissera uppföljaren till en av historiens mest framgångsrika filmer.

Vem vill du se regissera "Fast 8"?
| 2 oktober 2015 11:00 |