Film

Skribent

Alexander Dunerfors

28 september 2015 | 08:00

Vin Diesel planerar redan för ”Furious 10”

En sista trilogi avslutar ”Fast & Furious”-sagan.
Rykteskvarnen sa häromveckan att ”Fast & Furious 8” är i trubbel, då Vin Diesel är kinkig och ännu inte har valt en regissör. Diesel, som producerar filmserien sedan 2008, har tagit till Facebook för att förklara sin syn på saken:

- Min medproducent Neal vill gärna att jag godkänner en regissör, men den här filmserien är så speciell och måste behandlas varsamt. För att vara tydlig, INGEN har blivit erbjuden ”Fast 8” än, eller ens sett ett manus.

Samtidigt bekräftar skådespelaren att det blir fler filmer i den högoktaniga actionserien:

- Universal har varit goda mot mig och de litar på min vision. Jag har lovat studion en sista trilogi för att avsluta sagan.

Diesel skriver också att han kommer att tillkännage regissörerna (för de sista tre filmerna, verkar det som) inom kort.

”Fast & Furious 8” har planerad biopremiär i april 2017, och borde börja spelas inom bara några månader. Förutom Diesel väntas Jason Statham och Dwayne Johnson återkomma i rollistan. IMDb listar också Paul Walkers bror Cody i rollen som Jack O’Conner, bror till karaktären Brian som vi tog ett tårfyllt farväl av i senaste filmen.

Vårens "Fast & Furious 7" blev den i särklass mest framgångsrika filmen i serien och också tidernas 4:e största biofilm.
| 28 september 2015 08:00 |