Film

Skribent

Alexander Dunerfors

17 juli 2012 | 13:30

Vill du se en tredje "Hobbit"?

Peter Jackson känner sig inte färdig med inspelningen - med vad ska det bli av allt extramaterial?

Snacket på nätet började gå vilt sedan Hitfix frågade Peter Jackson om han och hans team funderat på att dela upp "Hobbit: Bort och hem igen" i två filmer, och därmed göra en ny trilogi.

- Det är något vi har pratat om, ja. Vi har tagit upp det med studion att det finns material vi inte kunnat filma, och har pratat om möjligheten att filma lite till nästa år. Jag vet inte vad som kommer att komma ur det, förlängda versioner eller något. Men vi pratar om saken.

- Det finns så mycket härligt som vi inte har kunnat klämma in i filmerna, tillägger Jackson och syftar på J.R.R. Tolkiens tillägg i slutet av "Sagan om Konungens Återkomst", som går in i detalj på Midgård och dess historia.

De 250 inspelningsdagarna för "Hobbit"-filmerna tog slut häromveckan. Nu hänger det troligen på hur pass framgångsrik "Hobbit: En oväntad resa" blir innan studion ger klartecken för kompletterande inspelningar.

Men framför allt borde det vara upp till fansen att avgöra. Tyck till i kommentarerna nedan: Hoppas du på att få se en "Hobbit 3"? Eller extra feta specialutgåvor av de två planerade filmerna?

| 17 juli 2012 13:30 |