Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 oktober 2022 | 09:05

Vi har inte sett det sista av Eternals än

Karaktärerna kommer tillbaka, lovar Marvel-producenten i en ny intervju.
Superhjältefilmen "Eternals", släppt hösten 2021, blev inte den succé som Marvel nog hade hoppats på. Med en stjärnpackad ensemble med Angelina Jolie, Salma Hayek och Kit Harington i täten och en saftig budget lyckades filmen bara spela in 400 miljoner dollar på bio världen över.
 
Kritikerna sågade filmen och publiken uteblev - men "Eternals" lär ha hittat en del fans när den släpptes på streaming. Kanske är det dags att ge teamet en ny chans snart? Marvelproducenten Nate Moore säger till Comicbook.com att det finns mer planer för Eternals:
 
- Jag vill inte spoila någonting, men vi har inte sett det sista av de karaktärerna.
 
 
Det är inte klart om filmen ska få uppföljare (vilket känns osannolikt med tanke på responsen sist) eller om karaktärerna kan vävas in i andra, kommande projekt. "Eternals" introducerade bland annat Bill Skarsgård som rösten till skurken Kro, Harry Styles gjorde ett kort gästspel som hjälten Eros och i slutet fick publiken en hint inför kommande "Blade".
 
Man har med andra ord satt en del spännande bollar i rullning, så vi får hoppas att filmen inte bara kommer gå till MCU-historien som ett fristående fiasko.
 
Näst på tur från Marvels universum står "Black Panther: Wakanda Forever" med svensk biopremiär 9 november.
| 31 oktober 2022 09:05 |